Showing posts with label PERKONGSIAN TESTIMONI VIVIX PESAKIT KENCING MANIS. Show all posts
Showing posts with label PERKONGSIAN TESTIMONI VIVIX PESAKIT KENCING MANIS. Show all posts

Thursday, 31 March 2016

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU: PERKONGSIAN PESAKIT DIETBETES

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Pengedar Shaklee Johor Bahru: Perkongsian Pesakit Dietbetes


Hari ni saya nak share testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah saya sendiri (Perkongsian dari Customer).

Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes.

Ni buku checkup abah saya.


Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..

Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pum cadangkan vivix.

Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol.
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah...

Awak awak awak yg mak ayah diabetes pun boleh hadiahkan mereka vivix ni.

Sangat puas hati!



Mengapa mesti memilih VIVIX SHAKLEE

 Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik
 Halal

Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan.


DAFTAR SEKARANG

  KELEBIHAN JIKA ANDA MENJADI AHLI

   



COD JOHOR BAHRU/ TAMPOI/ SKUDAI/ BANDAR BARU UDA/TAMAN GEMBIRA/DAMANSARA ALIFF/TAMAN DAHLIA/TAMAN CEMPAKA/ SKUDAI KANAN/ SKUDAI KIRI
PENGHANTARAN POS KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN SARAWAK, BRUNEI

~~~Perunding Vitamin Anda : ~~~
♡♡Noor Ain Osman
♡♡ Shaklee Independent Distributor
♡♡ [ ID No : 1043431]
♡♡ Contact No : 012-7646324
♡♡ Email : aieenosman@yahoo.com
Blog:www.momstoreretail.blogspot.com

#shakleejohorbahru#shakleebandarbaruuda#shakleetampoi#shakleeskudai#wahmshaklee#shaklee effect

































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENGEDAR SHAKLEE PASIR GUDANG: MANFAAT GARLIC UNTUK TUBUH

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera Pengedar Shaklee Pasir Gudang: Manfaat Garlic Untuk Tubuh Tubuh kita memerlukan makanan tamb...