Showing posts with label PAKAR DALAM SET KURUS SHAKLEE. Show all posts
Showing posts with label PAKAR DALAM SET KURUS SHAKLEE. Show all posts

Sunday, 7 August 2016

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU: PAKAR DALAM SET KURUS SHAKLEE

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Pengedar Shaklee Johor Bahru: Pakar Dalam Set Kurus

Alhamdulillah hari ini saya ingin berkongsi dengan ibu-ibu di luar sana. Bagaimana nak dapatkan bentuk badan yang ideal.

Jadi tak payah la keluar duit beribu-ribu untuk pergi ke pusat kecantikan untuk anda jadi kurus. Bajet tak sampai RM1K pun anda boleh kelihatan kurus dengan badan yang anda idam-idamkan. Janji anda mengikut jadual yang saya berikan atau cara saya consult anda untuk anda jadi kurus seperti zaman anak dara.

Ok sebelum itu saya ceritakan pengalaman saya. Sebelum ini semasa saya mengandung anak pertama berat saya sememangnya naik mendadak selepas bersalin. Mana taknya kerja makan je. Berat jangan cakap la memang naik 64kg, tinggi pula 157cm. Memang nampak berisi dan badan masa itu tak selesa sebab berat.

Mengandung anak ke 2 aje saya tekad nak kuruskan badan. Memang menjadi masa tu saya makan Omega Guard aja. Berat jadi 55kg Waktu itu memang menyusu badan. Proses membantu juga. Ada juga kata kurusnya ko.

Mengandung anak ke 3 pula tak duga orang kata benda yang saya, Ain kurusnya ko...dalam hati macam tak nampak kurus. Orang lain kot nampak, jadi dia nampak lain. Muka memang nampak lah kurusnya.

Waktu ini ain makan Alfalfa dengan Lechitin untuk slim. Alfalfa memang untuk detox, Lechitin pula angkut lemak, Jadi tak sempat lemak nak lekat dah kena angkut dengan cik Lechitin ini, hehe.

Selain itu, saya minum MealShake dan Vivix. bukan apa Eczema saya datang balik, Kali ini kena dekat tangan ibu jari, jari telunjuk dan pergelengan tangan sikit. Masa sekolah dulu kena dekat kaki lagi lah. Sakit jangan cakap. Nak buat kerja rumah macam masak aduii,,,pedih dan sakit hanya Allah yang tahu. Nikmat sihat ditarik kejap,,rasa insaf kejap..huhu,

MealShaklee dengan Vivix ini juga boleh membantu untuk saya kurus. Bukan apa kalau malas nak breakfast minum itu aja, Kenyang sampai lunch. Ha siapa yang nak kurus meh saya consult anda mengikut bajet anda.

Ok senang saya suggest untuk ibu-ibu yang nak bajet. Ini ain suggestkan:




Jom kurus untuk sihat! Untuk lebih cepat belian klik ja Order now! Mudah untuk belian  anda!


                                                          Mengapa mesti memilih  Shaklee
    
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik
 Halal

Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan.



  KELEBIHAN JIKA ANDA MENJADI AHLI

   




COD JOHOR BAHRU/ TAMPOI/ SKUDAI/ BANDAR BARU UDA/TAMAN GEMBIRA/DAMANSARA ALIFF/TAMAN DAHLIA/TAMAN CEMPAKA/ SKUDAI KANAN/ SKUDAI KIRI, TAMAN CENDANA PASIR GUDANG, TAMAN MAWAR PASIR GUDANG, TAMAN AIR BIRU PASIR GUDANG,NUSA DAMAI, TAMAN BUKIT DAHLIA PASIR GUDANG, TAMAN CAHAYA MASAI, KOTA MASAI,  MASAI, KONG KONG, POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN PASIR GUDANG, BANDAR LAYANGKASA
PENGHANTARAN POS KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN SARAWAK, BRUNEI

~~~Perunding Vitamin Anda : ~~~
♡♡Noor Ain Osman
♡♡ Shaklee Independent Distributor
♡♡ [ ID No : 1043431]
♡♡ Contact No : 012-7646324
♡♡ Email : aieenosman@yahoo.com
♡♡ IG: AIEENHAFIZ
♡Facebook: Noor Ain
Blog:www.momstoreretail.blogspot.com









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENGEDAR SHAKLEE PASIR GUDANG: MANFAAT GARLIC UNTUK TUBUH

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera Pengedar Shaklee Pasir Gudang: Manfaat Garlic Untuk Tubuh Tubuh kita memerlukan makanan tamb...