Showing posts with label Mudah bersalin. Show all posts
Showing posts with label Mudah bersalin. Show all posts

Monday, 9 June 2014

InsyaAllah bagi mudah bersalin

Hari nie nak cerita pasal pengalaman bersalin.Pengalaman bersalin anak pertama x sama dengan pengalaman bersalin anak ke-2 nie...anak ke-2 nie pengalamannya berbeza.Yang bestnya anak ke-2 nie saya dah jumpe SHAKLEE...memang start mengandung sampai pantang nie saya makan set SHAKLEE.

Nie yg nk cerita nie,sebelum nk ke labour room saya dh siap2 minum PERFOMANCE DRINK bg bertenaga kat labour room...alhamdulillah memang bertenaga masa kat labour room.Alhamdulillah saya selamat bersalin bersalin anak ke-2 pada 4 Jun 2014 pukul 5.35 petang.

Nak tahu apa yg saya ambil masa mengandung:-


B-COMP
VITALEA
VIT C
ESP
OSTEMATRIX
OMEGA (trimester 2&3)

Semasa pantang saya continue benda yang sama.Jimat pun jimat sbb masa mengandung saya dh makan,so saya continue aje la...x rugi bkn....cume masa pantang saya tambah dengan ZINC COMPLEX SHAKLEE....makan sebiji sehari je sebelum breakfast...ade 120 biji...ZINC COMPLEX SHAKLEE nie ibarat macam makan pati haruan..so boleh baikkn luka masa bersalin..x kira la bersalin normal ke operation......kalau yg ade sembelit tue makan OSTEMATRIX...insyaAllah boleh melawaskan....lagi pun mkn VIT C pun dh ibarat macam makan buah oren 7 biji...pun memudahkan untuk sesiapa yg ade sembelit semasa berpantang.

Saya xde nk makan jamu2 sbb makan SHAKLEE nie baby SELAMAT ..kot2 la baby alah gn jamu kalau kita makan.So SHAKLEE mmg pilihan TERBAIK....SET BERPANTANG cara moden...katakan.Memang SUPER POWER badan x letih,bertenaga...x mudah penat...masa berpantang.Selamat pun selamat sbb SHAKLEE nie bebas dr bahan kimia...memang dirumus dr sumber semulajadi tanpa bahan chemical...

Jom berubah kepada kepada SHAKLEE.....


SAYA PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN SEKITAR JOHOR BAHRU, TAMPOI,      SKUDAI,  BANDAR BARU UDA..DAN KAWASAN SEKITAR BERDEKATAN DENGANNYA....JUGA CHINA, INDONESIA, BRUNEI. Nak jadi ahli sangat2 dialu-alukan.


Boleh hubungi saya melalui SMS/WHATSAPP: 012-7646324 @ 
email: ainaliffhafiz.gmail.com/aieenosman@yahoo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENGEDAR SHAKLEE PASIR GUDANG: MANFAAT GARLIC UNTUK TUBUH

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera Pengedar Shaklee Pasir Gudang: Manfaat Garlic Untuk Tubuh Tubuh kita memerlukan makanan tamb...