TESTIMONI PRODUK SHAKLEE

TESTIMONI COLLOGEN + PERFOMANCE DRINK






TESTIMONI VIVIX



































TESTIMONI GLA COMPLEX



Testimoni Kesuburan (Trying to Conceive)  - Pn. Marimar

Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini… Saya berkahwin hampir setahun…. saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya…. sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel… kadang2 atas urusan kerja… kadang2 jalan2 je… Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki.. 
Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin… terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi… April lepas…saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex… untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki…
Harini, sudah 1mnggu period saya lewat… tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2… saya rasa pelik.. pagi tadi… sebelum mandi… saya terdetik utk cuba buat upt… memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu… saya biarkan je.. dan pergi mandi…. lepas dh siap mandi… saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb ‘positive’ saya terus kejutkn suami saya…die sangat teruja..tak tau nak cakap apa…smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same ‘positive’…. Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah… janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya… 
Alhamdulillah sekali lagi…. saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri… kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya… lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha..
Testimoni Kesuburan (Masalah Cyst)
Beliau pula mengamalkan pengambilan GLA Complex. Dengan izin Allah s.w.t, cyst yang bersaiz 4++ cm mengecut kepada 3.6 cm selepas 2 bulan sekaligus mengelakkan diri beliau dari dibedah.

Lagi testimoni dari Pn. Dila Roslan yang pernah mengalami ovarian cyst.




Anda boleh baca sendiri cerita lanjut mengenai beliau menghadapi dilema di mana doktor mencadangkan agar beliau dibedah tapi akhirnya tak jadi dibedah selepas konsisten mengamalkan supplement shaklee.
Jika anda juga mengalami situasi yang sama, hubungi saya untuk mengetahui supplement mana yang terbaik untuk anda yang mungkin dapat membantu anda. Insya Allah.














Alhamdulillah.. segalanya dengan izin Allah jua... dengan mengamalkan pengambilan supplement, istiqamah dan sentiasa berdoa kepada Allah, Alhamdulillah, mereka berjaya hamil... walaupun ada yang mempunyai masalah period tidak teratur, mengalami cyst / pcos.. namun mereka tetap berjaya hamil dengan izin Allah.. Alhamdulillah...

Kepada semua wanita di luar sana yang mungkin mengalami masalah yang sama, jangan putus asa.. Teruskan usaha.. Sebelum anda membelanjakan wang yang banyak dengan rawatan moden, apa kata anda cuba mengamalkan pengambilan supplement dahulu.. In Shaa ALLAH, ia boleh membantu.. yang penting, jangan lupa pada Allah, sentiasa berdoa pada-Nya serta tawakal.. in shaa ALLAH, ALLAH akan membantu kita..




TESTIMONI AJHT SHAKLEE















SAYA PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN SEKITAR JOHOR BAHRU, TAMPOI,      SKUDAI, BANDAR BARU UDA..DAN KAWASAN SEKITAR BERDEKATAN DENGANNYA....JUGA CHINA, INDONESIA, BRUNEI. Nak jadi ahli sangat2 dialu-alukan.


Boleh hubungi saya melalui SMS/WHATSAPP: 012-7646324 @ 
email: ainaliffhafiz.gmail.com/aieenosman@yahoo.com